3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ NEDENİYLE ENGELSİZ SPOR MÜSABAKALARI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Tarih: 3.12.2022 | Okunma Sayısı: 244

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Trabzon Barosu, Trabzon Barosu Engelli Hakları Komisyonu ve Trabzon Engelli Dernekleri iş birliği ile Cudibey Ortaokulu Spor Salonu'nda "Engelsiz Spor Müsabakaları Etkinliği" düzenlendi.

Spor Müsabakaları etkinliği; Voleybol, Goalball, Futsal ve Masa Tenisi olarak 4 branşta gerçekleştirildi.
Etkinlik sonunda müsabakada yarışan takımlara kupa ve hediyeleri Baro Başkanımız Av. Duygu Keleş Aydın ve Engelli Hakları Komisyon Başkanımız Av. Aslıhan Bezirganoğlu Temren tarafından takdim edildi.

Sporun ruhuna ve sporcu nezaketine uygun olarak ilerleyen bu turnuvada sporcularımıza ve Trabzon Engelli Derneklerine teşekkür ediyoruz.