İLAN OKU

Tarih Tipi İlan Sahibi İlan Metni Telefon
27.12.2022 Diğer İlanlar Sevilay Yavuzaslan Adliye stajımı sürdürmekteyim, çalışmak üzere dava çeşitliliği olan hukuk bürosu aramaktayım. Öğrenmeye açık, kendine güvenen, azimli ve istekliyim. Ofisinde yetiştirmek üzere avukat stajyeri arayan meslektaşlar ön görüşme için iletişim bilgilerimden bana ulaşabilir. 5389125349
10.12.2022 Diğer İlanlar ELİF YETİMOĞLU Adliye stajımı sürdürmekteyim, çalışmak üzere tercihen Akçaabat-Trabzon civarlarında dava çeşitliliği olan hukuk bürosu aramaktayım.Daha önce ofis tecrübem oldu öğrenmeye açık, istekli ve azimliyim. Ofisinde yetiştirmek üzere avukat stajyeri arayan meslektaşlar ön görüşme için iletişim bilgilerimden bana ulaşabilirler 5432970410
8.11.2022 Diğer İlanlar GÜRBÜZ KAMBUROĞLU • Vakfıkebir ilçesinde bulunan hukuk büromuzda görevlendirilmek üzere Hukuk Fakültesinden yeni mezun olmuş; Ticaret Hukuku, İş Hukuku, Fikri Mülkiyet Hukuku, Tüketici Hukuku, İcra ve İflas Hukuku başta olmak üzere hukukun pek çok farklı alanında çalışmak isteyen, • Staj başvurusunda bulunmuş ya da avukatlık stajına yeni başlamış, öğrenmeye açık ve istekli "STAJYER AVUKAT" veya öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli HUKUK FAKULTESİ ÖĞRENCİSİ arıyoruz. • Şirket içerisinde günlük yasal taleplere cevap verilmesi, Dava ve cevap dilekçelerinin yazılması, ara kararların yerine getirilmesi, yapılan tüm hukuki iş ve işlemlerin raporlanması, İcra dosyalarında yapılacak işlemlerinin takibi ve raporlanması, sözleşmelerin ve protokollerin hazırlanması, gözden geçirilmesi ve müzakere edilmesi. 5337688842
19.08.2021 Diğer İlanlar Tuğçe Yalçın Merhabalar, 2015 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. İzmir Barosunda stajımı tamamlayarak 2016 yılında ruhsatımı aldım. evlilik sebebiyle Trabzon Barosuna nakil oldum. Staj dönemi de dahil olmak üzere aktif olarak çalıştım. Mesleki tecrübemi arttırmak için çalışabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım. İlgilenen meslektaşlarıma özgeçmişi gönderebilirim. 5300161450
18.08.2021 Diğer İlanlar KADRİYE ASMAZ Trabzon-Kaşüstü nde bulunan ofisimizde icra alanında kendisini geliştirmek isteyen, açık fikirli, pratik ve sonuç odaklı avukat ve stajyer avukat arayışımız bulunmaktadır. İlgilenenlerin Cv lerini iletmelerini rica ediyoruz. 5324622906
3.03.2020 Avukat Arıyorum KEMAL ERTÜRK Ağırlıklı olarak İcra takip işlemleri alanında çalışacak, araç kullanabilen,esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek avukat aranmaktadır. 4624106565
10.12.2019 Avukat Arıyorum Av.Zahide ERDEM ATASOY Ağırlıklı olarak İcra takip işlemleri alanında çalışacak, araç kullanabilen,esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Trabzon merkezde ikamet eden avukat ve stajyer avukat aranmaktadır. 5303204409
1.03.2019 Stajyer Arıyorum Volkan Dam . Garanti Bankası AŞ. D. Karadeniz Hukuk Müdürlüğünde çalışmak üzere Trabzon ilinde ikamet eden stajyer avukat veya hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi arıyoruz. Özellikle icra iflas hukuku, rehin takibi, ipotek takibi konularında yoğunluğumuz bulunmaktadır. İlgilenenlerin CV lerini volkandam@garanti.com.tr adresine mail olarak gondermelerini rica ederim. 5309770988
21.01.2019 Sekreter Arıyorum Fadime Can Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Maliye bölümü mezunuyum. Trabzonu seviyorum paraya ihtiyacım var umarım geri dönüş olur. Bilgisayar bilgim var. Güler yüzlüyüm.. 5316774013
21.01.2019 Sekreter Arıyorum Güller Sarıcı Karadeniz Teknik Üniversitesi maliye bölümü son sınıf öğrencisiyim. Muhasebe alanında deneyimli ve sorumluluk sahibiyim. 23yaşındayım. giresunluyum.Trabzonu seviyorum ve Trabzon çevresinde bu işi yapmak istiyorum. Umarım geri dönüş olur. Teşekkürler.. 5369982237
Sayfa 1 / 9

8.09.2024