34. Baro Başkanları Toplantısı Türkiye Barolar Birliği&S217;nde Gerçekleştirildi
Tarih: 5.11.2016 | Okunma Sayısı: 1626

34. Baro Başkanları Toplantısı, 5 Kasım 2016 tarihinde, Türkiye Barolar Birliği’nin ev sahipliğinde TBB seçilmiş kurullarının, baro başkanlarının ve TBB delegelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, OHAL döneminde çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnameler başta olmak üzere, savunma mesleğine getirilen kısıtlamalar, güncel ve mesleki konular ile Türkiye Barolar Birliği’nin çalışmaları ele alındı.

Birlik Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “Türkiye’de avukatlar dik durmaya ve umudu yaşatmaya devam edecektir” mesajı verdi.

Feyzioğlu’nun konuşmasının ardından söz alan baro başkanları da özellikle son dönemde yargı alanında yaşanan olumsuz gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nun 34. Baro Başkanları Toplantısında Yaptığı Açılış Konuşması VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ