BARO BAŞKANIMIZ AV. SİBEL SUİÇMEZ, TRABZON ASKF'DA YAPILAN ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI.
Tarih: 12.10.2021 | Okunma Sayısı: 263

Trabzon Baro Başkanımız Sayın Av.Sibel Suiçmez, Trabzon ASKF Binasında yapılan Ödül Törenine katıldı.

Sayın Suiçmez; “Engellilerin önündeki engeller kalktığında başarılarıyla bizleri gururlandırıyorlar ayrıca kadınlara fırsat eşitliği verildiğinde sporda da ne kadar başarılı olabileceklerini ispat ediyorlar” diyerek sporculara plaket takdiminde bulundu.

Trabzon ASKF’de yapılan Ödül Töreni,
ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık,Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk,Trabzon Kent Konseyi Başkanı Prof.Dr.Hasan Karal,Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Ayhan Pala,TFF Karadeniz Bölge Müdürü Serdar Bali, MHP İl Başkan Yardımcısı Kerim Eroğlu,MHP Trabzon İlçe Başkan Yardımcısı Ali Ekber Turan ,Sporcu Aileleri ve Şampiyon Sporcuların katılımı ile gerçekleşti.