BAROMUZCA 24.07.2024 TARİHİNDE FİLİSTİN’DEKİ SAVAŞ MAĞDURLARINA DESTEK OLMAK AMACIYLA KERMES DÜZENLENMİŞTİR.
Tarih: 24.07.2024 | Okunma Sayısı: 285

Baromuzca 24.07.2024 tarihinde Filistin’deki savaş mağdurlarına destek olmak amacıyla kermes düzenlenmiştir.

Meslektaşlarımızın yaptıkları yiyeceklerin yanı sıra bağışlanan kitapların da satılması ile elde edilen tüm gelir savaş mağdurlarına ulaştırlacaktır.

Kermesimize Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı meslektaşımız Av. Ahmet Metin GENÇ ile yine dönem sözcülüğünü Trabzon Barosunun üstlendiği Akademik Odalar Birlikteliğinin paydaşları olan Eczacılar Odası Başkanı Özlem UĞURBAŞ ARSLAN, TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri H. Ebru ÇOLAK ve Tabipler Odası Başkanı Mehmet DUMAN da katılım sağlayarak destek vermişlerdir.

Kermesin düzenlenmesine katkı veren ve kermese katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Trabzon Barosu Yönetim Kurulu Adına
Av. Duygu KELEŞ AYDIN