Çocuk Adalet Sistemi İçinde Avukatın Rolünün Güçlendirilmesi Eğitimi
Tarih: 22.01.2018 | Okunma Sayısı: 838

Trabzon Barosu - Trabzon Barosu Çocuk Hakları Komisyonu tarafından CMK müdafii ve vekillerimiz için “Çocuk Adalet Sistemi İçinde Avukatın Rolünün Güçlendirilmesi Eğitimi” 20-21 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.

Eğitmenler Trabzon Asliye Ceza Hâkimi Murat Aydın, , İzmir Asliye Ceza Hâkimi Sabri Usta, Av. Şahin Antakyalıoğlu, Av Özcan Güven, Prof. Dr. Orhan Derman, Sosyal Hizmetler Uzmanı Zeynep Mutlu tarafından verilen eğitime; Trabzon Barosu’na kayıtlı 100 CMK müdafii ve vekil Avukatlarımız katılmıştır. Eğitim seminerinden sonra eğitmenlere plaketleri Trabzon Baro Başkanı Av. Sibel Suiçmez tarafından takdim edilmiştir.

Trabzon Baro Başkanı Av. Sibel Suiçmez başarılı bir çalışmadan sonra Trabzon barosu avukatlarının çocuk adalet sistemine olumlu yönde katkı sunacaklarını ve çocukların topluma kazandırılmasında avukatların kamu kurum ve kuruluşlarına çalışmaya sevk edecek yönde görevlerini yürüteceklerini söyleyerek eğitmenlere teşekkür etmiştir.

19.10.2024
AV. HAKAN ORHAN