GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN VEFATININ 83. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA TRABZON VALİLİĞİ ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ.
Tarih: 10.11.2021 | Okunma Sayısı: 348

Türkiye Cumhuriyeti'mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla Trabzon Valiliği önünde tören düzenlendi.

Trabzon Valiliği önünde düzenlenen törene Baro Başkanımız Av. Sibel SUİÇMEZ'in yanında Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Adem Şen, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan Alper, Gaziler, Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel SUİÇMEZ tarafından, Trabzon Barosu adına sunulan çelenkten sonra sirenle yapılan saygı duruşunun devamında İstiklal Marşı'nın okunması ve bayrağımızın yarıya indirilmesi ile tören sona erdi. 10 Kasım Atatürk'ü Anma programları sonrasında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde devam etti.