KAMUOYUNA DUYURU
Tarih: 11.02.2022 | Okunma Sayısı: 334

KAMUOYUNA DUYURU

Bugün 11.02.2022. Tatil için Trabzon’da  bulunan 15 yaşındaki Emir Yuşa ATICI’nın, bir yorgun mermi ile hayattan koparılmasının 6. ayı. Konuya ilişkin soruşturma devam etmekte olup, henüz bir fail bulunamamıştır. Emir ve ailesinin adalet bekleyişi devam etmektedir. Bir kez daha, konuya ilişkin bilgi sahibi olanların ivedilikle kolluk güçleri ile irtibata geçmesi çağrısında bulunuyoruz.

Tüm bu süreçte; hem failin bulunması hem de çarpık silah kullanım kültürü ile mücadele konusunda,  ailenin yanında olduğumuzu  bir kez daha kamuoyu bilgisine sunarız.

TRABZON BAROSU BAŞKANLIĞI