Tarih: 7.12.2012 | Okunma Sayısı: 3744
   Trabzon Barosuna Staj Eğitim Merkezi ve Sosyal Tesis kazandırılması için çalışmalar devam ediyor.
   Trabzon Barosuna Staj Eğitim Merkezi ve Sosyal Tesis Kazandırılması amacıyla Kaşüstü Beldesinde inşa edilen yeni adliye binasının hemen yanı başında bulunan arsanın temini için Trabzon Barosu adına Başkan Av. Mehmet ŞENTÜRK çalışmalara başlamıştır.
   Bu amaçla ilgili kurumlara talepleri içerir dilekçeler yazılmış görüşmelere başlanmıştır.
   Baro Başkanımız Kaşüstünde bulunan arazinin Trabzon Barosuna kazandırılması için,
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Mehmet Mehdi Eker
Bakan Yardımcısı Sayın Kutbettin Arzu
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sayın Muhammet Balta, ile görüşmeler yapmıştır.
Yapılan resmi yazışmalar için lütfen tıklayınız.