TRABZON BAROSUNDA BAŞKAN YENİDEN AV. SİBEL SUİÇMEZ
Tarih: 11.10.2021 | Okunma Sayısı: 2172

Baromuzun, pandemi gerekçesiyle defalarca ertelenen genel kurulu tam bir yıl aradan sonra “olağanüstü” olarak gerçekleştirildi. Cumartesi gerçekleştirilen ilk toplantıda Av. Sibel SUİÇMEZ Başkanlığı'ndaki yönetim ve kurullar ibra edilirken, 10 Ekim 2021 tarihinde yapılan seçimlerde iki aday yarıştı. Mevcut başkan Av. Sibel Suiçmez ile Av. Mahmut Yazıcı'nın listelerinin karşı karşıya geldiği seçimde kazanan Av. Sibel SUİÇMEZ oldu. 814 avukatın bulunduğu Baromuzda 627 avukat oy kullandı. 605 geçerli oya karşılık 22 geçersiz oyun sayıldığı Baromuz seçimlerinde Av. Sibel Suiçmez 374 oy alarak yeniden Başkan seçilirken, diğer aday Av. Mahmut Yazıcı 231 oy aldı.

Av. Sibel SUİÇMEZ'in listesinde yer alan isimler:

Abdullah Erata, Ramazan Murat Kudu, Turgay Alemdaroğlu, Duygu Keleş Aydın, Mehmet Özcan Arslantürk, Berrak Pınar Alioğlu, Nihan Göktürk, Emrah Aslan, Remzi Başkan, Gözde Çavdar.