YENİ AVUKAT KİMLİK KARTLARI
Tarih: 17.12.2010 | Okunma Sayısı: 2056

Başvuru : http://www.avukatkart.com/Basvuru.aspx

Avukat Kimlik Kartı BaroKart© özellikleri ile birlikte, BaroKartın kullanıldığı Barolar ile sisteme dahil olacak tüm barolarda kapı geçiş, otopark, sosyal tesis ve Avukat Odalarındaki ödeme noktalarında nakit taşımaksızın ve para üstü beklemeksizin ödeme yapma olanağı sağlayacaktır. Bununla birlikte, anlaşmalı akaryakıt, yiyecek/içecek satış merkezleri ile iletişim sektörü dahil diğer bir çok sektörde Avukatlara özel ve ayrıcalıklı hizmet alımı, indirim ve ödeme olanaklarını beraberinde sunmaktadır. Yeni Avukat Kimlik Kartı sahibi Avukatlar kayıtlı oldukları baro dışında başka bir baroya gittiğinde, o baronun üyelerine sağladığı her türlü ayrıcalıktan da yararlanabileceklerdir.

Yeni Avukat Kimlik Kartı, sahip olduğu üstün güvenlik özellikeri ve teknolojik altyapısı ile ülkemizde kurulmuş en güvenli ve yetenekli kimlik kartıdır.

UYAP üzerinden gerekli entegrasyonlar sağlanarak , yeni Avukat Kimlik Kartının avukatlara sağlayacağı Sorgulama hizmetleri gibi bir çok yeni ve hızlı uygulama çok yakında yeni avukat kimlik belgesine sahip avukatlara sağlanacaktır.

Sağlık ve Sosyal hizmetler alanında yeni Avukat Kimlik Kartı kullanılarak Avukatların ihtiyaç duydukları anda ucuz, kolay, erişebilir ve kaliteli hizmeti alabilmeleri mümkün olacaktır