TRABZONSPOR'UMUZUN 54. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN.
Tarih: 3.08.2021 | Okunma Sayısı: 1090

Baro Başkanımız Av. Sibel SUİÇMEZ, Trabzonspor'un 54. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Meydan Parkı Atatürk Alanında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.  Baro Başkanımız Av. Sibel SUİÇMEZ:
"Bugün 54. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Trabzonspor sadece bir kulüp değildir. Bestesi ve güftesiyle iyi yazılmış bir devrim şarkısıdır. Trabzonspor, bu şehrin dağı, denizi, Meydan Parkı, Farozu, Arafil Boyu her şeyidir. Trabzonspor’u sadece bir kulüp olarak görmek doğru değildir. Trabzonspor devrim yaratmış, bir başkaldırıdır. Emekten, haktan, hukuktan yanadır. O yüzden biz Trabzonspor sevdalıları için Trabzonspor bir devrimdir." sözleri ile Trabzonspor'umuzun 54. kuruluş yıl dönümünü kutladı.